СЕО анализ сайта


Geef domein in


← Click om te updaten

job.p1atinum.ru

Website beoordeling job.p1atinum.ru

 Gegenereerd op November 28 2019 14:40 PM

Oude statistieken? UPDATE !


De score is 41/100

Download PDF-versie

SEO Content

Title

Портал трудоустройства



Lengte : 22

Perfect, uw title tag bevat tussen de 10 en 70 karakters.
Description

Работа в России вакансии от ведущих работодателей, резюме лучших специалистов, образование, тренинги, статьи и советы для соискателей и работодателей



Lengte : 149

Perfect, uw meta description bevat tussen de 70 en 160 karakters.
Keywords

Работа в России вакансии от ведущих работодателей, резюме лучших специалистов, образование, тренинги, статьи и советы для соискателей и работодателей



Goed, uw bevat meta keywords.
Og Meta Properties Deze pagina maakt geen gebruik van Og Properties. Deze tags maken het sociale crawlers makkelijker uw pagina te indexeren.
Headings
H1 H2 H3 H4 H5 H6
0 0 5 0 0 0
  • [H3] Меню
  • [H3] Посетители на сайте
  • [H3] Навигация по вакансиям
  • [H3] Последние новости
  • [H3] Статистика сайта
Afbeeldingen We vonden 21 afbeeldingen in de pagina.

19 alt attributen ontbreken. Voeg alternatieve text toe zodat zoekmachines beter kunnen beoordelen wat het onderwerp van de afbeeldingen is.
Text/HTML Ratio Ratio : 0%

De ratio van text tot HTML code is below 15 procent, dit betekent dat uw pagina waarschijnlijk meer tekst nodig heeft.
Flash Perfect, geen Flash content gevonden in uw website.
Iframe Perfect, er zijn geen Iframes in uw website aangetroffen.

Herschreven URL Perfect. Uw links zien er vriendelijk uit!
Underscores in de URLs Perfect! Geen underscores gevonden in uw URLs.
In-page links We vonden een totaal van 29 links inclusie 0 link(s) naar bestanden



Ankertekst Type samenstelling
- Intern doFollow
- Intern doFollow
- Intern doFollow
Добавить резюме Intern doFollow
Поиск вакансий Intern doFollow
Регистрация Intern doFollow
Забыли пароль? Intern doFollow
Новости Intern doFollow
Обратная связь Intern doFollow
Услуги для соискателей Intern doFollow
Услуги для работодателей Intern doFollow
Менеджер-координатор отдела продаж, Екатеринбург Intern doFollow
Менеджер по продажам, Москва Intern doFollow
Оператор call-центра, Славгород Intern doFollow
Тайный покупатель, Самара Intern doFollow
Тайный покупатель, Новокручининский Intern doFollow
Тайный покупатель, Ясная Intern doFollow
Тайный покупатель, Хилок Intern doFollow
Тайный покупатель, Мельниково Intern doFollow
Тайный покупатель, Ивановка Intern doFollow
Тайный покупатель, Новобурейский Intern doFollow
все Вакансии... Intern doFollow
Уходя, уходи красиво Intern doFollow
Прошу меня уволить Intern doFollow
Советы работодателю Intern doFollow
Разделы Intern doFollow
Регионы Intern doFollow
SD-Group Extern doFollow
Гудик Александр "GA" Extern noFollow

SEO Keywords

Keywords Cloud
Keywords Consistentie
Keyword Content Title Keywords Description Headings

Bruikbaarheid

Url Domein : job.p1atinum.ru
Lengte : 15
Favicon Goed, uw website heeft een favicon.
Printbaarheid Jammer. We vonden geen Print-Vriendelijke CSS.
Taal Er is geen taal ingesteld. Gebruik deze gratis meta tags generator om de taal van uw website mee in te stellen.
Dublin Core Deze pagina maakt geen gebruik van Dublin Core.

Document

Doctype HTML 5
Encoding Perfect. Uw ingestelde Charset is UTF-8.
W3C Validiteit Fouten : 16
Waarschuwingen : 12
E-mail Privacy Waarschuwing! Er is op zijn minst 1 e-mailadres gevonden als platte tekst. (voorkom spam!). Gebruik deze gratis antispam protector om e-mailadressen te verbergen voor spammers.
Niet ondersteunde HTML Geweldig! We hebben geen niet meer ondersteunde HTMl tags gevonden in uw HTML.
Speed Tips
Attentie! Probeer tabellen in tabellen te voorkomen in uw HTML.
Jammer, uw website maakt gebruik van inline styles.
Jammer, uw website heeft teveel CSS bestanden (meer dan 4).
Jammer, uw website heeft teveel JS bestanden (meer dan 6).
Perfect, uw website haalt voordeel uit gzip.

Mobile

Mobile Optimization
Apple Icon
Meta Viewport Tag
Flash content

Optimalisatie

XML Sitemap Geweldig, uw website heeft een XML sitemap.

http://job.p1atinum.ru/sitemap.xml
Robots.txt http://job.p1atinum.ru/robots.txt

Geweldig uw website heeft een robots.txt bestand.
Analytics Ontbrekend

We hadden niet op te sporen van een analytics tool op deze website geplaatst.

Web Analytics laat u toe de bezoekersactiviteit op uw website te meten. U zou minstens 1 Analytics tool geïnstalleerd moeten hebben en een extra tool voor de bevestiging van de resultaten.

PageSpeed Insights


40 / 100    Snelheid
  Dit moet worden gecorrigeerd:
Reactietijd van server beperken
In onze test reageerde je server binnen 9,2 seconden.

Er zijn allerlei factoren die de reactietijd van je server kunnen verlengen. Lees onze aanbevelingen voor meer informatie over hoe je kunt controleren en meten waaraan je server de meeste tijd besteedt.

Informatie over de oplossing voor dit probleem
JavaScript en CSS in content boven de vouw die het weergeven blokkeren, verwijderen
Je pagina heeft 7 blokkerende scriptbronnen en 5 blokkerende CSS-bronnen. Dit veroorzaakt vertraging bij het weergeven van je pagina.

Geen van de content boven de vouw op je pagina kan worden weergegeven zonder te wachten totdat de volgende bronnen zijn geladen. Probeer blokkerende bronnen uit te stellen of asynchroon te laden of parseer de essentiële gedeelten van die bronnen rechtstreeks in de HTML.

Verwijder JavaScript-code die het laden blokkeert:

  • http://job.p1atinum.ru/core/js/jquery/jquery-1.5.js
  • http://job.p1atinum.ru/core/modules/colorbox/jquery.colorbox-1.3.11.js
  • http://job.p1atinum.ru/core/modules/libtools/jquery.libtools-1.1.2.js
  • http://job.p1atinum.ru/core/js/jquery/plugins/jquery.cookie.js
  • http://job.p1atinum.ru/core/js/jquery/jq.tools.js
  • http://job.p1atinum.ru/core/js/jquery/jq.search.selects.js
  • http://job.p1atinum.ru/core/modules/tinymce/tiny_mce.js

Optimaliseer de CSS-weergave voor de volgende URL's:

  • http://job.p1atinum.ru/templates/site/default/style/style.css
  • http://job.p1atinum.ru/templates/site/default/style/design.css
  • http://job.p1atinum.ru/templates/site/default/style/rating.css
  • http://job.p1atinum.ru/core/modules/colorbox/style3/colorbox.css
  • http://job.p1atinum.ru/core/modules/libtools/jquery.libtools.css
Informatie over de oplossing voor dit probleem
  Overweeg dit te corrigeren:
CSS verkleinen
Wanneer je CSS-code comprimeert, kun je vele bytes aan gegevens besparen en het downloaden en parseren versnellen.

Verklein CSS voor de volgende bronnen om de grootte te reduceren met 1,9 KB (een besparing van 23%).

  • Het verkleinen van http://job.p1atinum.ru/templates/site/default/style/design.css kan na comprimeren 1 KB besparen (een besparing van 23%).
  • Het verkleinen van http://job.p1atinum.ru/templates/site/default/style/style.css kan na comprimeren 353 B besparen (een besparing van 20%).
  • Het verkleinen van http://job.p1atinum.ru/core/modules/libtools/jquery.libtools.css kan na comprimeren 314 B besparen (een besparing van 28%).
  • Het verkleinen van http://job.p1atinum.ru/core/modules/colorbox/style3/colorbox.css kan na comprimeren 248 B besparen (een besparing van 27%).
Informatie over de oplossing voor dit probleem
HTML verkleinen
Wanneer je HTML-code comprimeert, inclusief eventuele inline JavaScript- en CSS-code, kun je vele bytes aan gegevens besparen en het downloaden en parseren versnellen.

Verklein HTML voor de volgende bronnen om de grootte te reduceren met 865 B (een besparing van 11%).

  • Het verkleinen van http://job.p1atinum.ru/ kan na comprimeren 865 B besparen (een besparing van 11%).
Informatie over de oplossing voor dit probleem
JavaScript verkleinen
Wanneer je JavaScript-code comprimeert, kun je vele bytes aan gegevens besparen en het downloaden, parseren en uitvoeren versnellen.

Verklein JavaScript voor de volgende bronnen om de grootte te reduceren met 871 B (een besparing van 40%).

  • Het verkleinen van http://job.p1atinum.ru/core/js/jquery/jq.tools.js kan na comprimeren 567 B besparen (een besparing van 43%).
  • Het verkleinen van http://job.p1atinum.ru/core/js/jquery/jq.search.selects.js kan na comprimeren 304 B besparen (een besparing van 36%).
Informatie over de oplossing voor dit probleem
Afbeeldingen optimaliseren
Je kunt vele bytes aan gegevens besparen door afbeeldingen correct op te maken en te comprimeren.

Optimaliseer de volgende afbeeldingen om de grootte ervan te verkleinen met 2,1 KB (een besparing van 19%).

  • Het comprimeren van http://job.p1atinum.ru/templates/site/default/images/design/topLogo.png kan 1,9 KB besparen (een besparing van 20%).
  • Het comprimeren van http://job.p1atinum.ru/templates/site/default/images/design/mainBodyAttention.png kan 149 B besparen (een besparing van 12%).
Informatie over de oplossing voor dit probleem
  4 uitgevoerde regels
Details weergeven
Omleidingen op bestemmingspagina vermijden

Je pagina heeft geen omleidingen. Meer informatie over het vermijden van omleidingen voor bestemmingspagina's.

Comprimeren inschakelen

Je hebt compressie ingeschakeld. Meer informatie over het inschakelen van compressie.

Gebruikmaken van browsercaching

Je hebt browsercaching ingeschakeld. Meer informatie over aanbevelingen voor browsercaching.

Prioriteit geven aan zichtbare content

Je hebt de prioriteit voor de content boven de vouw correct ingesteld. Meer informatie over het instellen van de prioriteit van zichtbare content.


56 / 100    Gebruikerservaring
  Dit moet worden gecorrigeerd:
De viewport configureren
Er is geen viewport opgegeven voor je pagina. Dit betekent dat mobiele apparaten je pagina weergeven zoals deze zou worden weergegeven in een desktopbrowser, waarbij de pagina wordt verkleind zodat deze op het scherm van een mobiel apparaat past. Als je een viewport configureert, kan je pagina correct worden weergegeven op alle apparaten.

Configureer een viewport voor deze pagina.

Informatie over de oplossing voor dit probleem
Formaat van content aanpassen aan viewport
De pagina-content is te breed voor de viewport, waardoor de gebruiker horizontaal moet scrollen. Pas het formaat van de content aan de viewport aan om een betere functionaliteit te leveren aan gebruikers.

De pagina-content is 1.200 CSS-pixels breed, maar de viewport is slechts 980 CSS-pixels breed. De volgende elementen vallen buiten de viewport:

  • Het element <td class="DesignTopLangButtons"></td> valt buiten de viewport.
  • Het element <td class="DesignTopNaviButtonDelimiter40"></td> valt buiten de viewport.
  • Het element <a href="http://job.p1a…ompetitor.html" class="active"> valt buiten de viewport.
  • Het element <a href="http://job.p1a…r/sitemap.html"> valt buiten de viewport.
  • Het element <a href="http://job.p1a…/feedback.html"> valt buiten de viewport.
  • Het element <td class="DesignTopNaviButtonDelimiter10"></td> valt buiten de viewport.
  • Het element <span class="arr">→</span> valt buiten de viewport.
  • Het element <div class="DesignSubMenuPanelAuth">Авторизация…Забыли пароль?</div> valt buiten de viewport.
  • Het element <h3 id="whoOnline" class="sideBlockHeader">Посетители на сайте</h3> valt buiten de viewport.
  • Het element <th>Гостей:</th> valt buiten de viewport.
  • Het element <strong>1</strong> valt buiten de viewport.
  • Het element <th>Пользователей:</th> valt buiten de viewport.
  • Het element <strong>0</strong> valt buiten de viewport.
  • Het element <th>Всего посетителей:</th> valt buiten de viewport.
  • Het element <strong>1</strong> valt buiten de viewport.
  • Het element <h3 id="vacancyList" class="sideBlockHeader">Навигация по вакансиям</h3> valt buiten de viewport.
  • Het element <a href="http://job.p1a…/sections.html" class="withIcon">Разделы</a> valt buiten de viewport.
  • Het element <a href="http://job.p1a…y/regions.html" class="withIcon">Регионы</a> valt buiten de viewport.
  • Het element <h3 id="news" class="NewsH3 sideBlockHeader">Последние новости</h3> valt buiten de viewport.
  • Het element <a href="http://job.p1a…i-krasivo.html">Уходя, уходи красиво</a> valt buiten de viewport.
  • Het element <div class="newsDate">25.08.2013 12:48</div> valt buiten de viewport.
  • Het element <a href="http://job.p1a…ya-uvolit.html">Прошу меня уволить</a> valt buiten de viewport.
  • Het element <div class="newsDate">25.08.2013 12:48</div> valt buiten de viewport.
  • Het element <a href="http://job.p1a…todatelyu.html">Советы работодателю</a> valt buiten de viewport.
  • Het element <div class="newsDate">25.08.2013 12:47</div> valt buiten de viewport.
  • Het element <a href="http://job.p1a…m.ru/news.html">все Новости...</a> valt buiten de viewport.
  • Het element <h3 id="statistic" class="sideBlockHeader">Статистика сайта</h3> valt buiten de viewport.
  • Het element <th>Пользователей:</th> valt buiten de viewport.
  • Het element <strong>8892</strong> valt buiten de viewport.
  • Het element <th>Вакансий:</th> valt buiten de viewport.
  • Het element <strong>15924</strong> valt buiten de viewport.
  • Het element <th>Резюме:</th> valt buiten de viewport.
  • Het element <strong>1248</strong> valt buiten de viewport.
  • Het element <div class="DesignFooterHR"> valt buiten de viewport.
  • Het element <img src="http://job.p1a…eneric/php.gif"> valt buiten de viewport.
  • Het element <img src="http://job.p1a…eric/mysql.gif"> valt buiten de viewport.
  • Het element <div> valt buiten de viewport.
Informatie over de oplossing voor dit probleem
Geschikte formaten voor tikdoelen
Sommige links/knoppen op je webpagina zijn te klein zodat een gebruiker er niet gemakkelijk op kan tikken op een touchscreen. Overweeg deze tikdoelen groter te maken om een betere functionaliteit te leveren aan gebruikers.

De volgende tikdoelen bevinden zich te dicht in de buurt van andere tikdoelen. Er is mogelijk aanvullende tussenruimte vereist.

  • Het tikdoel <a href="http://job.p1a…ompetitor.html" class="active"> bevindt zich in de buurt van 2 andere tikdoelen.
  • Het tikdoel <a href="http://job.p1a…r/sitemap.html"> bevindt zich in de buurt van 2 andere tikdoelen.
  • Het tikdoel <a href="http://job.p1a…/feedback.html"> bevindt zich in de buurt van 2 andere tikdoelen.
  • Het tikdoel <a href="http://job.p1a…esume/add.html">Добавить резюме</a> en 1 andere bevinden zich in de buurt van andere tikdoelen final.
  • Het tikdoel <input type="text" name="email" class="text"> en 1 andere bevinden zich in de buurt van andere tikdoelen final.
  • Het tikdoel <input type="checkbox" name="remember"> bevindt zich in de buurt van 1 andere tikdoelen final.
  • Het tikdoel <h3 id="menu" class="sideBlockHeader">Меню</h3> en 1 andere bevinden zich in de buurt van andere tikdoelen final.
  • Het tikdoel <a href="http://job.p1a…m.ru/news.html" class="withIcon">Новости</a> en 5 andere bevinden zich in de buurt van andere tikdoelen final.
  • Het tikdoel <tr class="tr_hover openLink">Generating Gro…0 до 25000 RUR</tr> en 9 andere bevinden zich in de buurt van andere tikdoelen final.
  • Het tikdoel <a href="http://job.p1a…terinburg.html">Менеджер-коорд…, Екатеринбург</a> en 10 andere bevinden zich in de buurt van andere tikdoelen final.
  • Het tikdoel <a href="http://job.p1a…r/vacancy.html">все Вакансии...</a> bevindt zich in de buurt van 1 andere tikdoelen final.
  • Het tikdoel <h3 id="news" class="NewsH3 sideBlockHeader">Последние новости</h3> bevindt zich in de buurt van 1 andere tikdoelen final.
  • Het tikdoel <a href="http://job.p1a…i-krasivo.html">Уходя, уходи красиво</a> en 1 andere bevinden zich in de buurt van andere tikdoelen final.
  • Het tikdoel <a href="http://job.p1a…m.ru/news.html">все Новости...</a> bevindt zich in de buurt van 1 andere tikdoelen final.
  • Het tikdoel <span class="lastQuerys">©</span> bevindt zich in de buurt van 2 andere tikdoelen final.
  • Het tikdoel <a href="http://sd-group.org.ua/">SD-Group</a> bevindt zich in de buurt van 2 andere tikdoelen final.
  • Het tikdoel <a href="http://www.php.net/"></a> en 1 andere bevinden zich in de buurt van andere tikdoelen.
Informatie over de oplossing voor dit probleem
Leesbare lettergrootten gebruiken
De volgende tekst op je pagina wordt weergegeven op een manier die moeilijk leesbaar is voor sommige van je bezoekers. Gebruik leesbare lettergrootten om een betere gebruikerservaring te leveren.

De volgende tekstfragmenten hebben een kleine lettergrootte. Vergroot de lettergrootte om de fragmenten beter leesbaar te maken.

  • Главная wordt slechts 4 pixels hoog (11 CSS-pixels) weergegeven final.
  • Добавить резюме en 2 andere worden slechts 4 pixels hoog (11 CSS-pixels) weergegeven final.
  • wordt slechts 4 pixels hoog (11 CSS-pixels) weergegeven.
  • Авторизация wordt slechts 4 pixels hoog (11 CSS-pixels) weergegeven final.
  • Запомнить wordt slechts 4 pixels hoog (11 CSS-pixels) weergegeven final.
  • Забыли пароль? en 1 andere worden slechts 4 pixels hoog (11 CSS-pixels) weergegeven final.
  • Навигация по вакансиям en 3 andere worden slechts 5 pixels hoog (13 CSS-pixels) weergegeven final.
  • Услуги для работодателей en 5 andere worden slechts 5 pixels hoog (12 CSS-pixels) weergegeven final.
  • Проект создан…ки объявлений. en 2 andere worden slechts 5 pixels hoog (12 CSS-pixels) weergegeven final.
  • JE en 1 andere worden slechts 5 pixels hoog (12 CSS-pixels) weergegeven final.
  • Light en 1 andere worden slechts 5 pixels hoog (12 CSS-pixels) weergegeven final.
  • Тестовые аккау…нные в системе wordt slechts 5 pixels hoog (12 CSS-pixels) weergegeven final.
  • Последние Вакансии en 8 andere worden slechts 4 pixels hoog (11 CSS-pixels) weergegeven final.
  • competitor@c.com en 7 andere worden slechts 4 pixels hoog (11 CSS-pixels) weergegeven final.
  • Просьба не мен…ь свои записи. wordt slechts 5 pixels hoog (12 CSS-pixels) weergegeven final.
  • Все вопросы, к…твующих темах: en 1 andere worden slechts 5 pixels hoog (12 CSS-pixels) weergegeven final.
  • ООО &quot;Ю Эф Эс Кэпитал Партнерс&quot; en 9 andere worden slechts 4 pixels hoog (11 CSS-pixels) weergegeven final.
  • Менеджер-коорд…, Екатеринбург en 9 andere worden slechts 4 pixels hoog (11 CSS-pixels) weergegeven final.
  • Новокручининский en 19 andere worden slechts 4 pixels hoog (11 CSS-pixels) weergegeven final.
  • от 40000 до 140000 RUR en 9 andere worden slechts 4 pixels hoog (11 CSS-pixels) weergegeven final.
  • все Вакансии... en 1 andere worden slechts 4 pixels hoog (11 CSS-pixels) weergegeven final.
  • 25.08.2013 12:48 en 2 andere worden slechts 4 pixels hoog (11 CSS-pixels) weergegeven final.
  • Уходя, уходи красиво en 2 andere worden slechts 4 pixels hoog (11 CSS-pixels) weergegeven final.
  • Современный ра…века причинам. en 3 andere worden slechts 4 pixels hoog (11 CSS-pixels) weergegeven final.
  • Всего посетителей: en 5 andere worden slechts 5 pixels hoog (12 CSS-pixels) weergegeven final.
  • [ en 11 andere worden slechts 4 pixels hoog (11 CSS-pixels) weergegeven.
  • 15924 en 5 andere worden slechts 4 pixels hoog (11 CSS-pixels) weergegeven.
  • Последние новости wordt slechts 5 pixels hoog (13 CSS-pixels) weergegeven final.
  • Уходя, уходи красиво en 2 andere worden slechts 4 pixels hoog (11 CSS-pixels) weergegeven final.
  • 25.08.2013 12:48 en 2 andere worden slechts 4 pixels hoog (11 CSS-pixels) weergegeven.
  • все Новости... wordt slechts 4 pixels hoog (11 CSS-pixels) weergegeven.
  • Works on the engine Expert en 1 andere worden slechts 4 pixels hoog (11 CSS-pixels) weergegeven final.
  • © wordt slechts 4 pixels hoog (11 CSS-pixels) weergegeven final.
  • Гудик Александр &quot;GA&quot; en 1 andere worden slechts 4 pixels hoog (11 CSS-pixels) weergegeven final.
  • 2019 - 2024 wordt slechts 4 pixels hoog (11 CSS-pixels) weergegeven final.
  • - wordt slechts 4 pixels hoog (11 CSS-pixels) weergegeven final.
Informatie over de oplossing voor dit probleem
  1 uitgevoerde regels
Details weergeven
Plug-ins vermijden

Het lijkt erop dat je pagina geen plug-ins gebruikt, waardoor content op veel platforms mogelijk niet bruikbaar is. Meer informatie over het belang van het vermijden van plug-ins.


62 / 100    Snelheid
  Dit moet worden gecorrigeerd:
Reactietijd van server beperken
In onze test reageerde je server binnen 5,6 seconden.

Er zijn allerlei factoren die de reactietijd van je server kunnen verlengen. Lees onze aanbevelingen voor meer informatie over hoe je kunt controleren en meten waaraan je server de meeste tijd besteedt.

Informatie over de oplossing voor dit probleem
  Overweeg dit te corrigeren:
CSS verkleinen
Wanneer je CSS-code comprimeert, kun je vele bytes aan gegevens besparen en het downloaden en parseren versnellen.

Verklein CSS voor de volgende bronnen om de grootte te reduceren met 1,9 KB (een besparing van 23%).

  • Het verkleinen van http://job.p1atinum.ru/templates/site/default/style/design.css kan na comprimeren 1 KB besparen (een besparing van 23%).
  • Het verkleinen van http://job.p1atinum.ru/templates/site/default/style/style.css kan na comprimeren 353 B besparen (een besparing van 20%).
  • Het verkleinen van http://job.p1atinum.ru/core/modules/libtools/jquery.libtools.css kan na comprimeren 314 B besparen (een besparing van 28%).
  • Het verkleinen van http://job.p1atinum.ru/core/modules/colorbox/style3/colorbox.css kan na comprimeren 248 B besparen (een besparing van 27%).
Informatie over de oplossing voor dit probleem
HTML verkleinen
Wanneer je HTML-code comprimeert, inclusief eventuele inline JavaScript- en CSS-code, kun je vele bytes aan gegevens besparen en het downloaden en parseren versnellen.

Verklein HTML voor de volgende bronnen om de grootte te reduceren met 865 B (een besparing van 11%).

  • Het verkleinen van http://job.p1atinum.ru/ kan na comprimeren 865 B besparen (een besparing van 11%).
Informatie over de oplossing voor dit probleem
JavaScript verkleinen
Wanneer je JavaScript-code comprimeert, kun je vele bytes aan gegevens besparen en het downloaden, parseren en uitvoeren versnellen.

Verklein JavaScript voor de volgende bronnen om de grootte te reduceren met 871 B (een besparing van 40%).

  • Het verkleinen van http://job.p1atinum.ru/core/js/jquery/jq.tools.js kan na comprimeren 567 B besparen (een besparing van 43%).
  • Het verkleinen van http://job.p1atinum.ru/core/js/jquery/jq.search.selects.js kan na comprimeren 304 B besparen (een besparing van 36%).
Informatie over de oplossing voor dit probleem
JavaScript en CSS in content boven de vouw die het weergeven blokkeren, verwijderen
Je pagina heeft 7 blokkerende scriptbronnen en 5 blokkerende CSS-bronnen. Dit veroorzaakt vertraging bij het weergeven van je pagina.

Geen van de content boven de vouw op je pagina kan worden weergegeven zonder te wachten totdat de volgende bronnen zijn geladen. Probeer blokkerende bronnen uit te stellen of asynchroon te laden of parseer de essentiële gedeelten van die bronnen rechtstreeks in de HTML.

Verwijder JavaScript-code die het laden blokkeert:

  • http://job.p1atinum.ru/core/js/jquery/jquery-1.5.js
  • http://job.p1atinum.ru/core/modules/colorbox/jquery.colorbox-1.3.11.js
  • http://job.p1atinum.ru/core/modules/libtools/jquery.libtools-1.1.2.js
  • http://job.p1atinum.ru/core/js/jquery/plugins/jquery.cookie.js
  • http://job.p1atinum.ru/core/js/jquery/jq.tools.js
  • http://job.p1atinum.ru/core/js/jquery/jq.search.selects.js
  • http://job.p1atinum.ru/core/modules/tinymce/tiny_mce.js

Optimaliseer de CSS-weergave voor de volgende URL's:

  • http://job.p1atinum.ru/templates/site/default/style/style.css
  • http://job.p1atinum.ru/templates/site/default/style/design.css
  • http://job.p1atinum.ru/templates/site/default/style/rating.css
  • http://job.p1atinum.ru/core/modules/colorbox/style3/colorbox.css
  • http://job.p1atinum.ru/core/modules/libtools/jquery.libtools.css
Informatie over de oplossing voor dit probleem
Afbeeldingen optimaliseren
Je kunt vele bytes aan gegevens besparen door afbeeldingen correct op te maken en te comprimeren.

Optimaliseer de volgende afbeeldingen om de grootte ervan te verkleinen met 2,1 KB (een besparing van 19%).

  • Het comprimeren van http://job.p1atinum.ru/templates/site/default/images/design/topLogo.png kan 1,9 KB besparen (een besparing van 20%).
  • Het comprimeren van http://job.p1atinum.ru/templates/site/default/images/design/mainBodyAttention.png kan 149 B besparen (een besparing van 12%).
Informatie over de oplossing voor dit probleem
  4 uitgevoerde regels
Details weergeven
Omleidingen op bestemmingspagina vermijden

Je pagina heeft geen omleidingen. Meer informatie over het vermijden van omleidingen voor bestemmingspagina's.

Comprimeren inschakelen

Je hebt compressie ingeschakeld. Meer informatie over het inschakelen van compressie.

Gebruikmaken van browsercaching

Je hebt browsercaching ingeschakeld. Meer informatie over aanbevelingen voor browsercaching.

Prioriteit geven aan zichtbare content

Je hebt de prioriteit voor de content boven de vouw correct ingesteld. Meer informatie over het instellen van de prioriteit van zichtbare content.



*De resultaten worden 30 seconden in het cachegeheugen opgeslagen. Als u wijzigingen heeft aangebracht aan uw pagina, wacht u 30 seconden voordat u de test opnieuw uitvoert.